Kategorie
- Produkty z Naszego Gospodarstwa
-
Produkty z Naszej Pasieki
- Miód Rzepakowy
- Miód Wielokwiatowy
- Miód Akacjowy
- Miód Gryczany
- Miód Lipowy
- Miód Faceliowy
- Miód Słonecznikowy
- Miód Wrzosowy
- Miód Spadziowy Iglasty
- Miód Ciemny Leśny ze Spadzią
- Pszczeli Pyłek Kwiatowy
- Pierzga
- Zestawy
- Propolis Kit Pszczeli
- Ziołomiody
- Odsklepiny Miodowe z Miodem
- Mleczko Pszczele,Pyłek Kwiatowy i Propolis w Miodzie
- MIÓD Z DODATKIEM PYŁKU KWIATOWEGO I EKSTRAKTU Z PROPOLISU
- CYNAMON W MIODZIE KREMOWANYM
- Czosnek w Miodzie
- Czekolada w Miodzie Kremowanym
- Imbir w Miodzie
- Maść Propolisowa
- Miód Kremowany
- Miód Malinowy
- Miód Nawłociowy
- Pierzga w Miodzie Leśnym
- Pierzga w Miodzie Leśnym
- Propolis Ekstrakt Bezalkoholowy
- Mleczko Pszczele w Miodzie
- Pierzga i Mleczko Pszczele w Miodzie Leśnym
- Miód Koniczynowy
- Miód Mniszkowy
- Nalewka Ekstrakt Propolisowy




Imbir w Miodzie 0.4kg
Więcej informacji
Rozgrzewający Imbir Lekarski w Miodzie Kremowanym
Doskonały na przeziębienie i grypę !
Skuteczny w bólach gardła !
Czym jest kremowanie miodu ?
Miód kremowany powstaje w wyniku mechanicznego napowietrzenia miodu poprzez długotrwałe powolne mieszanie.
Efektem wielodniowego procesu delikatnego mieszania jest produkt o konsystencji masła.
Miód zachowuje swoje wszystkie wartości zyskując jednocześnie strukturę kremu ułatwiającego nabieranie i rozsmarowywanie na pieczywie.
Mój miód kremowany powstaje na bazie miodu rzepakowego pozyskanego w 2018r z terenów Żuław.
Oferowany miód to połączenie korzyści płynących z walorów zdrowotnych miodu rzepakowego z łatwością spożywania miodu (kremowa konsystencja).
Miód Kremowany zdecydowanie wolniej ulega krystalizacji!!!
Wolniejszy proces krystalizacji miodu kremowanego pozwala dłużej spożywać miód w postaci półpłynnej.
Pasieka jest pod stałym nadzorem lekarza weterynarii, oraz posiada
pozwolenie na sprzedaż miodu, pyłku kwiatowego, oraz propolisu
(nr 22095605)
Posiadam w sprzedaży tylko prawdziwe, gęste miody !
Miód nie podlega procesowi standaryzacji czyli mieszaniu z innymi mniej wartościowymi gatunkami miodów w celu uzyskania docelowo większej ilości miodu i jednocześnie minimalnej zawartości pyłków !!!